Eredmények a seregélyesi viadalról

Ismét túl vagyunk egy nagyon sikeres versenyen. A gyerekek ismét kitettek magukért, szépen szerepeltek. 160 induló volt ami azt jelenti, hogy versenyről versenyre egyre több gyereket neveznek. Ami egyrészt jó hír mert hiszen egyre népszerűbb ez a sport, másrészt viszont egyre nagyobb kihívás elé állítja a szervezőket.

Ha így haladunk hamarosan kicsi a sportcsarnok és kevés lesz 1 nap a lebonyolításra. Itt Seregélyesen is 3 páston kezdődtek a küzdelmek, viszont dél körül a bemelegítésre szánt helyet is át kellett alakítani, hogy egy negyedik tatamin is menjenek a menetek mert különben nem végeznek estére sem. 30 bíró segítette a verseny zökkenőmentes lebonyolítását, de szükség is volt ekkora létszámra.

A heti három edzés meg is hozta a várt eredményt, mivel 11 gyerek összesen 26 érmet szerzett. 14 arany, 10 ezüst, 2 bronz lett a mérlegünk. Ha ezzel az eredménnyel nem is vagyunk az éremtáblázat élén mert hiszen van olyan klub ahonnan sokkal többen voltak, mégis úgy gondolom, hogy a gyerekek számához viszonyítva az egy főre eső érmek száma mindenképpen nálunk a legtöbb.
Edző: Ferenczik József

Versenyzők:
– Major Míra  1arany  1ezüst
– László Tamás  1arany  1ezüst  1bronz
– Kovács Máté  3arany  1ezüst
– Kovács Kitti  1arany  2ezüst
– Sándor Stella  3arany  1ezüst
– Sándor Erik  2arany  1ezüst
– Lojek József  1ezüst  1bronz
– Schaffer Tibor  1arany  1ezüst
– Titli Patrik  1arany
– Varga Márk  1ezüst
– Kukoda Ákos  1arany

Bíráskodott:

– Brandl Attila
– Sándor Tamás

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest