Újabb rekord a Csákvár Kupán

1403782 452099121561595 1622268348 o

1403782 452099121561595 1622268348 oKétszázhúsz gyermek mintegy száznegyven kategóriában mérte össze harcművészeti tudását az immár tizenegyedik alkalommal életre hívott Csákvár Kupán. A nagy érdeklődés miatt jövőre már kétnapos versenyt rendeznének a szervezők.

Évről évre nő az érdeklődés a Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Gyerek Verseny iránt. Az 5-14 éves korosztály számára, idestova tizenegy esztendeje megrendezendő viadalra ebben az évben tizenkilenc klub adta le a nevezését. Ez a számok nyelvén kétszázhúsz gyerek hozzávetőlegesen száznegyven versenyszámban történő indulását jelentette a vasárnapi budo tornán. A házigazdákon túl a fehérvári Profi Kempo Akadémia, a Székesfehérvári Kempo SE, a Sárosdi Kempo Egyesület és annak nagylóki szakosztálya képviselte Fejér megyét. Négy technikai (kata, fegyveres kata, szinkron kata, önvédelem) és négy küzdelmi (földharc, 3 pontos küzdelem, chikara kurabe, full A) kategóriákban adtak számot felkészültségükről a kempókák.

„Nagyon jól sikerült a rendezvény. Folyamatosan nő a résztvevők száma, ezért megfontoljuk, hogy 2014-ben kétnapossá bővítsük a mára nagy hagyománnyal rendelkező Csákvár Kupát.” – árulta el Takács Attila szervező. „Ez egyben azt is lehetővé tenné, hogy az ifjúsági korúaknak – akik jelenleg nem tagjai a mezőnynek, szintén versenyzési lehetőséget biztosítsunk.” – tette hozzá az ötödik danos kempo mester.

A Kempo HSE Csákvár sportolóinak eredményei:
– Sándor Stella 1. hely (formagyakorlat, szinkron formagyakorlat), 2. hely (önvédelem), 3. hely (fegyveres formagyakorlat, chikara kurabe)
– Sándor Erik 1. hely (fegyveres és szinkron formagyak), 2. hely (formagyak.), 3. hely (földharc)
– László Tamás 3. hely (földharc és önvédelem)
– Kovács Kitti 1. hely (formagyakorlat, fegyveres formagyak., földharc)
– Surányi Márk 2. hely (földharc)
– Botka Gellért 2. hely (földharc)
– Hajdú Botond 2. hely (formagyak.), 3. hely (földharc)
– Köbli Karola 2. hely (földharc), 3. hely (formagyakorlat)
– Titli Patrik 2. hely (földharc), 3. hely (chikara kurabe)
– Kukoda Ákos 3. hely (önvédelem és földharc)

A csákváriak összesen hét arany-, hét ezüst- és nyolc bronzéremmel zárták a XI. Csákvár Kupát. 

A versenyről készült fotók a Képek menüpontban megtekinthetőek.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest