Újabb rekord az idei Csákvár Kupán (2011)

MG 6558

 MG 6558A tavalyi után idén is nevezési rekordot döntött a Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Verseny. A kilencedik alkalommal megrendezett utánpótlás viadalon 140 kempóka indult, ugyancsak rekordnak számító 80 kategóriában.

Hatalmas érdeklődés és magas szakmai színvonal jellemezte a IX. Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Versenyt, amelyet az elmúlt hétvégén tartottak a Fejér megyei településen.

 A nagy érdeklődés miatt a szervezők három tatamival várták a gyerekeket. Délelőtt a technikai versenyszámok (formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, szinkron formagyakorlat, önvédelem), délután pedig a küzdelmi számok (földharc, 3 pontos küzdelem, chikara curabe, full-contact) lebonyolítására került sor.

 Az esemény díszvendége volt Soke Dr. Harnos Imre (10. dan), a Zen Bu Kan Kempo Ausztráliában élő nagymestere, aki rendkívül elégedett volt a látottakkal: „Le a kalappal a gyerekek előtt! Amit én láttam ma, az arról tanúskodik, hogy valamennyien felkészültek, és komolyan veszik a Csákvár Kupát. Ez egyben a feketeövesek tudását is tükrözi, hiszen csak jó alapokkal, komoly ismeretekkel rendelkező edzők képesek minőségi oktatást biztosítani a gyerekeknek. Nagyon örülök neki, hogy személyesen is megismerhettem a csákvári polgármester asszonyt, akin érződik, hogy fontosnak tartja a helyi kempo oktatást, és folyamatos támogatásáról biztosította a helyi egyesületet.”

 Az Eger Kupa után idén ez már a második olyan Zen Bu Kan Kempo rendezvény volt, amelyre rekordszámú nevezés érkezett a szervezőkhöz.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest